Собствен домейн в Blogger.com

Сподели...Share on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Facebook

Как можеш да имаш безсплатен хостинг в blogger

Сигурно много от вас се чудят къде да си направят блог с минимални разходи.Еми решението е Blogger.com.Аз лично направих този избор и съм доста доволен.Единственото нещо, което трябва да заплатите е вашето домейн име.В българските фирми, които извършват услуги като регистрация на домейн обикновеннно цените варират от 15 до 20 лева за .com .net .org .eu и т.н.

Така да предположим че сте си закупили домейн от Superhosting.bg първото нещо, коетот трябва да направите е да влезете в blogger да си регистрирате блог и да влезете в контрол панела на вашият блог и след това избирате таба Настройки и Публикуване и след това попълвате полето според вашият домейн.

До тук добре :).Следващата стъпка, която трябва да извършите е да пренасочите DNS сървърите на вашият домейн.Влизате с вашият юзър и паорола в контрол панела на суперхостинг и попълвате следните данни на DNS настройките.

След като извършите и тази стъпка трябва да изчакате до 48 часа за да рефрешне вашият интернет доставчик DNS сървърите за да ви се отваря домейна в Blogger.В край на сметка подържането на един блог ви излиза от 15 до 20 лв на година без да заплащате за хостинг.

Сподели...Share on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Facebook
The following two tabs change content below.
Казвам се Панайотис Кондоянис и се занимавам с изработка на уеб сайтове и SEO оптимизация за класиране на първа страница в google.bg и google.gr. Поддържам този личен блог на Български както и problogger.gr на Гръцки. Можете да ме намерите в: Google+, Twitter, Facebook, Pinterest, Linkedin или на email.