Linkwithin

Какво представлява услугата linkwithin?

Linkwithin е един сайт който като инсталирате скрипта на блога си показва автоматично свързани постове. Това се прави със цел по-добра навигация в блога, и читателите да могат да видят повече статии заедно. Още по-хубаво е че в края на всяка статия се показват thumbnails със снимката която се намира в статията.

Услугата Linkwithin е изцяло автоматична. Долу в дясно попълваш мейл, линк към блога който искаш да се показват related post. Избираш платформа (blogger, wordpress, typepad) и колко постове искаш да се показват (3,4,5). След кликането върху get widget се отваря една страница където кликаш в самото начало Click Install Widget, много е важно да добавиш скрипта в показаното място на картинката.

Това е!. Вече под всяка статия ще се показват свързани статии с картинка, както е и при моя блог.

Така увеличаваш pageview и даваш възможност на читателите на блога да разгледат и други статии които биха им били интересни.

Лесно, просто и качествено, без да пишеш нещо по кода на блога си.

The following two tabs change content below.
Казвам се Панайотис Кондоянис и се занимавам с изработка на уеб сайтове и SEO оптимизация за класиране на първа страница в google.bg и google.gr. Поддържам този личен блог на Български както и problogger.gr на Гръцки. Можете да ме намерите в: Google+, Twitter, Facebook, Pinterest, Linkedin или на email.