SEO услуги

Кои SEO услуги предлагаме?

От 2009г. правим сайтове и SEO за Google, стремейки се да постигнем резултати които да удовлетворяват първо нас като професионалисти и после клиентите които са ни се доверили да работим по сайтовете им.

seo konsultatsia

Нашите услуги включват:

 • SEO консултации
 • Технически SEO одит
 • Линк билдинг (изграждане на връзки)
 • Копирайтинг услуги
 • Абонаментна поддръжка на сайта

Цената на час за консултации е между 50-100 лв в зависимост от сложността на отговора. Срещу тези пари Вие получавате конкретен отговор на конкретен въпрос и можете да го приложите за разрешаването на проблем.

SEO консултантските услуги се базират на над 10 годишния ни опит с оптимизацията за търсачки и включват анализ на Вашия сайт на 4 нива:

 1. Съдържание
 2. Семантика
 3. Анализ на конкуренцията в нишата
 4. Анализ на линк профил

Техническия анализ на сайта се прави още в началото на възлагането на поръчката. Той е от изключително значение за нас понеже чрез него ще открием проблемите които пречат на сайта Ви да се класира в челни места в органичните резултати.

Какво включва услугата SEO одит?

technicheski seo analiz na sait

Тя се разделя на 3 части:

 1. Вътрешни фактори
 2. Външни фактори
 3. Определяне на конкуренцията

Някои от вътрешните фактори са: проблеми със структурата на сайта, визуализация на съдържанието, използването на ключови думи, бързината на зареждане и визуализация за мобилни устройства, мониторинг на сайта в GA, GSC.

Външните фактори се оценяват чрез инструмента на ahrefs и включват анализ на входящите линкове и тяхната стойност и тежест и проверка на моментните позиции по ключови думи на сайта в Google.

Определянето на конкуренцията е ключово за Вашия бизнес, понеже след одита ще знаете кои точно сайтове са най-големите Ви конкуренти. Ние ще Ви предоставим пълна картина на първите 10 сайта (линк профил) заедно с препоръки защо са там и какво е необходимо за да позиционирате Вашият сайт на по-добри органични позиции.

Чрез всички тези анализи ние ще изградим заедно онази успешна стратегия която ще помогне на Вашия бизнес да увеличи видимостта си в нишата си в органичното търсене.

Цените на техническия SEO анализ започват от 1000 лв и нагоре.

Услуги линк билдинг

uslugi link building

Така наречената Off page SEO оптимизация е втората по важност величина във всеки сайт. Казват че ако съдържанието е Царя, линковете са Кралицата без които не може. Два са начините Вашият сайт да набавя линкове:

 1. Натурално
 2. Ръчно

Натурално добавени са онези линкове които потребителите сами добавят към съдържание във Вашия сайт. Те го правят по няколко причини а) Като посочване на източника, б) от удовлетвореност че са открили полезен материал и искат да споделят, в) от футера на тема създадена от Вас, като благодарност към разработчика и др.

Ръчно добавените линкове се правят от SEO специалисти с цел подобряване и разнообразяване на линк профила на един сайт. Качествените и релевантни линкове които са трудно достъпни са най-ценните и най-търсените, но точно те са в основата на успеха на сайта Ви. Без авторитетни dofollow линкове сайта Ви няма да се класира добре и ще бъде почти невидим за търсачките и потребителите.

Изграждането на линкове е много дълъг процес който е трудоемък, скъп и изисква отдаденост от специалисти които се занимават само с link building, за да може да даде резултати. Всякакви приказки и митове в нета и форумите, за автоматизирани софтуери които бълват линкове на килограм и black hat SEO ще доведе до проблеми за сайта и бизнеса Ви.

Цените за линкбилдинг започват от една минимална заплата и нямат таван. Всичко опира до желанието и бюджета който иска да разходи клиента и от резултатите които иска да постигне. Имайте в предвид че линкбилдинг услугите са най-скъпото перо в SEO оптимизацията за сайтове.

Copywriting услуги

copywriting uslugi

Днес в Интернет много хора пишат съдържание за сайтове но малко са тези с изявен собствен почерк. Искаме дебело да подчертаем че без полезно съдържание доброто класиране на сайта е почти невъзможно. Професионалния копирайтър ще напише текста така че той да стане продаваем, да ангажира и заинтригува посетителя и да го подтикне към покупка. Ако клиента не купува Вашите стоки и услуги винаги има причина, като тя започва от текста.

Текстовете които пишем са уникални на 100%, те са интересни и полезни на читателя, информират и забавляват в зависимост от тъсената реакция. Можем да напишем презентационни статии за Вашият бизнес, блог статии, технически статии или платени публикации за реклама които ще допринесат в продажбите.

Цена за писане на текстове за web

Интелектуалния труд винаги е струвал скъпо и ние не продаваме евтини статии. Цените започват от 8 лв на 100 думи.

Абонаментна поддръжка на сайт

remote-website-support

Предпочитаме ние да сме направили сайта за да сме положили всички необходими основи той да бъде бърз, лек и семантично подреден. Ако ще бъде онлайн магазин е от огромно значение кой точно CMS сте избрали да зарежда сайта. Не всички имат изчистен код и са доста тези които още от самото начало са направени без мисъл за SEO. Проблемите от грешния избор ще ги срещнат колегите от отдела оптимизация и до изчистването им всички процеси ще се бавят.

След извършване на техническия анализ на сайта Ви ние ще Ви предложим да подпишем договор за абонаментно обслужване със срок 6-12 месеца. Мониторинга на сайта включва всички процеси които подобряват неговото класиране в съответната ниша и за внимателно избраните ключови думи.

Цена на месечен мониторинг на сайт

Цените започват от 1000 лв на месец и растат в зависимост от конкретните цели, нужди и задачи.

За кой бизнес са подходящи нашите услуги?

 • Всички електронни магазини (e-shop) които работят и продават стоки и услуги.
 • Бизнес сайтове с висока конкуренция (всякакви сайтове които предлагат услуги – адвокати, лекари, преводачи, бързи кредити, спортни залози и т.н).
 • Нови сайтове на който не е правена SEO оптимизация

Защо да изберете нашите услуги?

Инвестирали сме повече от 10 години в усъвършенстване на знания, умения и професионални инструменти за да можем да дадем правилният отговор на Вашите въпроси. Когато клиента пита, изпълнителя е длъжен да му отговори по начин по който той ще го разбере.

При нас няма “разтягане на локуми” и празни приказки. Събираме информация чрез професионални инструменти, анализираме я, и я предоставяме на клиента, заедно с препоръки какво трябва да се направи. Той решава дали ще се съобрази и плати цената.

submitted crawled indexed ranked site

Често задавани въпроси

Какво е SEO?

Това е нескончаем процес, част от стратегия за цялостен дигитален маркетинг която се фокусира в оптимизацията на един сайт с цел да подобри неговата видимост в Google увеличавайки органичния трафик чрез кликове по конкретни ключови думи.

Защо SEO-то е важно?

По-добра видимост в органичните резултати = повече таргетиран трафик = повече потенциални клиенти = повече приходи за бизнеса

Ако SEO-то не беше важно бизнеса нямаше да плаща за него. Според Forbs само в Щатите се плащат около 80 милиарда долара на година за SEO услуги. Умножете тази цифра по много за да придобиете представа какви пари се харчат за оптимизация на сайтове. Тук може да прочетете малко статистика за животното наречено search engine optimization.

Защо линк билдинга е скъпа услуга?

Според изследването на една легенда и всепризнато SEO Guru (Backlinko) той твърди че средната страница в топ нишите има най-малко 35000 входящи линка. Отделете си всичкото необходимо на Вас време за да помислите върху тази цифра и количеството ръчен труд което е необходимо на един професионален link builder да създаде всички тези връзки.

Без бюджет за купуване на линкове няма как сайт да се позиционира на първа страница в търсачките в ниши където конкуренцията е жестока.

Защо трябва време на SEO-то да разгърне истинския си потенциал?

Преди повече от 10 години беше лесно, keyword stuffing (огромен брой повтарящи се ключови думи в съдържанието) и автоматизиран спам от коментари изстрелваха бързо сайта в топ резултатите. Но google се научи да чете и анализира по математически алгоритми и да отсява плявата от житото. Точно тези умения му определиха място номер 1 в света и пазарен дял над 90% от всички търсачки. Хората търсят в гугл за всичко защото знаят че ще им покаже релевантни и качествени резултати базирани на най-добрия изкуствен интелект правен досега.

Истина е че работата по оптимизирането на сайта (on-page), съдържанието (semantic web) и линк профила му (link building) иска време, но когато се направи от професионалисти възвръща платените за нея пари многократно.

По колко фактора Google определя стойността на една страница и я класира в индекса си?

Това е най-добре пазената тайна и никой не знае точно, но много специалисти твърдят че са поне 200. В далечната 2006 тогавашния говорител на компанията Matt Cutts спомена тази цифра и от тогава никой официално не я е актуализирал. Yandex.ru (руския вариант на google) твърди че взима под значение над 1800 фактора за да разбере и класира съдържание.

Какво е Google penalty?

Който нарушава Webmaster Guidelines (автоматизирано съдържание, участие в линк схеми, cloaking, doorway страници, съмнителни редиректи, създаване на страници със злонамерено поведение, фишинг, вируси, троянски коне и др. получава наказание за поведението си от гугл което може да е от пращане на сайта в трета глуха, до дялстното му деиндексиране от търсачката. Тук важи правилото “Don’t be evil” и лошите се наказват.

Аматьорските изпълнения и “работата” на непрофесионалисти по Вашия бизнес сайт може да доведе до такива проблеми. Не доверявайте бизнеса Ви на не специалисти по SEO. После ще ни потърсите за да премахнем такива наказания.

Дали SEO-то може да умре?

is seo dead

Всяка година този въпрос “Is SEO dead” вълнува общността която се занимава по целия свят и винаги има доста врачки и ясновидци които предричат края на SEO. Но той не се случва. Някои техники спират да работят, появяват се нови неща, но индустрия за милиарди долари която работи в цял свят няма как изведнъж да изчезне.

Единственият който има силата да я променя е самата търсачка Google. Тя определя правилата и тя държи в ръцете си и ножа и хляба. Всички останали участници в нейната игра просто тълкуваме и работим за подобряването на сайтовете и съдържанието за да можем заедно да участваме в създаването на един по-добър Интернет за всички нас.

Ако сте стигнали да четете до тук, значи търсите изпълнител с който заедно да изградите сайта на Вашите мечти.

Потърсете ни за разговор.