100% SEO успеваемост

Първа част:

Не е трудно да се постигнете 100% SEO успеваемост. Просто ви е нужен хъс за постигане на добри резултати и да следвате по долните съвети.

Като за начало е добре да разучите нишата в която сте се прицелили и искате да постигнете добър резултат.Под разучите имам предвид да разгледате сайтовете на евентуално бъдещите ви конкуренти, да се запознаете със самата ниша и средно колко хора като вас са се прицелили в нея.

3 прости правила за 100% SEO успеваемост:

  1. Уникално съдържание – е тука му е цаката пишете колкото се може повече уникално съдържание или го превеждайте но гледайте някои да не ви е изпреварил с превода и да се получи един вид копиране.

2. Обновявайте го – обновявайте съдържанието и сайта възможно най-често и търсачките ще останат доволни и вашите потребители.

3. Линквайте съдържанието – след като го напишете винаги го линквайте чрез социалните мрежи като ( svejo.net, dao.bg, ping.bg и т.н)

Разбира се не е само това за да получите възможно най-добрата SEO оптимизация на вашият сайт, има още куп правила към които да се придържате и куп техники, които биха ви помогнали.Но смятам да разделя тази “тайна” на няколко части в нашият SEO Блог. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *