Къде можеш да си направиш Adsense account за 1 ден!

След като си направих блог реших да го монетизирам, и ровейки из нета намерих адсенс. Програма на гугъл която поставя реклами в блогa и когато кликат посетители на тях ти получаваш пари. Предпоставка е ТИ да НЕ кликаш на рекламите си нито пък да караш по някакъв начин други да правят това.

Преди време лесно се одобряваше акаунт в адсенс. От тази страница можеш да си поръчаш акаунта. Но не всички се одобряват. От програмата имат изисквания за сайта коийто искаш да включиш, и те са домейна да е стар поне 6 месеца и съдържанието ти да е уникално поне 50%.

Естествено че се намират и хитрини като следните да се преодолее това. Следните 16 сайта ти дават възможност да регистрираш нов акаунт за адсенс и той да бъде одобрен за 1-2 дена. Пробвай ги

1. docstoc.com
Избери I’d like to set up an AdSense account
Напиши валиден твой email адрес
Следвай инструкциите
Docstoc е сайт в който качваш твой документи и ги промотираш в мрежата. Те слагат реклами на адсенс на тях и ти получаваш пари. Лесно и просто.


2. flixya.com
Това е платформа в която публикуваш снимки и видео, те слагат реклами на адсенс и ти печелиш. Минимума е 10 снимки или 10 видео (от youtube или от някой друг).

3. hubpages.com
4. indyarocks.com
5. cybersist.com
6. oocuz.com
7. rateitall.com
8. senserely.com
9. xomba.com
10. paidtoblog.com/how-it-works
11. mediflix.com
12. skyfa.com
13. yousaytoo.com
14. youbundle.com
15. Zlio.com
16. weebly.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *