Да бъдеш черната Златка!

Гледах вчера Вип Брадер, с желание да разпусна, с чаша бира и цаца пред телевизора, чакайки  мача за Шампионска лига. Малко шоу за истинското шоу което предстои. Загрявка за мача. Формата е интересен защото виждаш поведението на хора в среда която се снима. И клюкарстваш. А и заради Памела, която преди 25 години беше най-желаната жена на планетата. 😉 Как би изглеждала една Холивудска звезда от близо? Есто и застаряваща.
След пенсионерите Сталоне, Уйлис, Швардзенегер които снимаха в България и се показаха от близо, ми беше интересно да видя секс бомбата Памела. Още от входа Ники Кънчев я разкара като мечка пред публиката, предимно роми и пенсионери, но в края на краищата това е шоу, и затова и плащат. Хората да я гледат, като маймуните в цирка.

Биг Брадър е един голям цирк. В който всичко е на показ. Камерите записват всичко и каквото стане се коментира. Цялата игра е в коментарите. Колкото повече, толкова по-добре. Седиш си пред телевизора и глупееш. Но никога не съм очаквал да видя вчерашния цирк.

Извикаха едно момиче,(черната Златка) което е известно с това че е известно. Очакванията от нея се свеждат до кога, и с кого ще прави секс в къщата. Никой не иска нищо повече от нея. Хората и продуцентите, чакат кога някой ще …… Златка за да се получи купона, а и да се възвърнат вложените във формата средства.

Но Златка направи нещо уникално, което досега не бях виждал по телевизията. Поставиха една дъска пред нея на която имаше карта на Европа с десетина страни, и момичето трябваше да напише коя е столицата на всяка държава. Англия, Испания, Сърбия и т.н. Хей, тук някой може да избърза и да каже, много лесно. Пък и на такава вип персона едва ли трябва да се задават такива лесни въпроси. Изхождайки от американските формати за trash tv (боклукчийска телевизия) където всякакви малоумници отговарят на още по тъпи въпроси, се засмях в очакване момичето да се справи.

Не може да е толкова тъпа и да не знае коя е столицата на съседни държави като Румъния и Сърбия? Да, ама не!!! Черната Златка, не знаеше нищо. Стоеше като 5-годишно дете пред черната дъска и се чудеше, аджеба, що за чудо е това. Пожела жокер, и брадъра почна да подсказва 😉 Накрая с много мъка се сети за Мадрид и Виена, но когато се стигна пред Великобритания написа че столицата и е Англия. Хахаха. А на Сърбия Белгия или Босна. Хахаха.

Биг брадър уцели уникален екземпляр и показа на обществото голотата и босотата на част от младото поколение. Показа че образованието в България е на такъв хал че младежите не знаят елементарни отговори. Какво по-лесно от това коя е столицата на Румъния, която ни е съседка, или на Франция, или Англия. Колкото и да си тъп и ограничен, все пак не живееш в пещера, гледаш телевизия и няма начин да не си чувал за Париж, или Лондон. Но черната не беше чувала!!!!

Ревна с крокодилски сълзи, за пред телевизията, но много бързо забрави всичко, и каза:
-Какво пък толкова? Голяма работа че не знам къде е Лондон.

Работата е по-голяма от колкото можеш да си представиш. Глупавият е щастлив, защото не осъзнава невежеството си. Жалко.Но чуждата глупост не ни прави по-умни.- Наполеон.
Много жалко за нас като зрители, когато изсипват една кофа с помия върху мозъците ни.

Биг брадър е шоу, и като шоу търси сензации. Но тази година надмина себе си. С такъв екземляр като черната Златка ще скъса всякакви рейтинги. Дано хората гласуват да се задържи в къщата. Тази жена може да прави невероятно шоу. С глупостта си. И някои да направят много пари, защото пари се правят по-много начини.

Avatar Пано Кондоянис

Leave a Reply

Your email address will not be published.