Какво е Tynt?

Какво е тинт?

Ако сте се запитвали тази статия ще ви разясни какво прави тази услуга. http://www.tynt.com/

Всички сме срещали феномена copy/paste от един блог на статия която ни е харесала в нашият блог. Замисляли ли сме се че автора на статията е положил интелектуален труд и ние просто крадем съдържание без дори да си направим труда да го попитаме. Не е лесно да се напише една качестена статия, но е много лесно тя да се открадне.

Тук идва следната услуга която автоматично се пренася със откраднатото съдържание и дава линк към първоизточника.

Сайтовете използващи тази услуга увеличават трафика си, а от гледна точка на оптимизацията автоматичното генериране на линкове към първоизточника е видимо от търсачките.
Всеки път, когато един потребител копира съдържание от сайт Ви и го публикува в имейл, блог или уеб сайт, Tynt автоматично добавя един линк обратно към оригиналният първоизточник. Когато някой кликне, върху URL, ще са насочи към вашия сайт и ще види оригиналното съдържание.
Ползвайки Tynt Вие генерирате повече посещения и page views, подобрявате класирането на сайта Ви в резултатите на търсачките, получавате кредит когато някой ползва Ваше съдържание, промотирате Вашата марка и сайт, и получавате информация кои ключови думи използват посетителите Ви. 
Пробвайте услугата. Заслужава си и е безплатна 😉

blog7.org – SEO blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *