10 ползи от SEO състезанието “Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”

10 ползи от SEO състезанието

“Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”

 

Автор на статията е >Виктор Бойчев, който любезно я предостави на читателите на blog7.org.

  1. Експириънс

Може би най-голямата добавена стойност на едно SEO състезание е въможността да натрупате безценен опит. Сега е момента да пробвате всичко, за което сте се съмнявали или искате да пробвате отново и да се убедите в резултата. Сега е моментът и да усъвършенствате своя стил на работа или да подобрите бързината в някоя по-рутинна дейност. “Защо трябва да купим Ейсър от Ноутбук.БГ?” за добро или зло протича в период, в който Пандата дебне постоянно, а Пингвинът ни посещава често. От скоро се появи и Колибри, което с “нетърпение очакваме” да почне да кълве. С две думи No Pain – No Gain!”

 

Seo-systezanie-zashto-triabva-kupim-Acer-ot-Notebookbg

  1. Контакти

Освен безценния опит не може да се отрече и факта, че състезанието ни свързва и сплотява. Може да е онлайн или на някой SEO Meetup, или конференция. Лично за мен състезанието донесе много нови и полезни контакти с приятни хора и отлични професионалисти.

 

  1. Експерименти

Стари техники, нови техники, панди, пингвини, колибрита – трябва да се мисли за всичко. Сега е моментът за проби и грешки. По възможност грешките само през първия месец, и по-възможност съвсем малки. Шегата настрана, но една SEO надпревара ви дава идеалния шанс да изпробвате нещо ново и да омажете положението. Все пак не е клиентски сайт и няма да ви бият. И ако ще омазваме сайтове, нека са сателитките от последния ред.

 

  1. Натрупване и развиване на ресурси

Факт е, че едно такова състезание дава голям тласък за развиване на собствени ресурси или намиране на чужди, които може да ползваме кога безплатно, кога платено или срещу някоя услуга. За моя голяма радост SEO гилдията в България е място, в което се подкрепяме и си помагаме. Сега е идеалният момент да покажете с какви ресурси разполагате, както и да научите за чуждите. Утре може да се наложи да ги ползваме взаимно…

 

  1. Нови стратегии

Надпреварата с кодово име “Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?” е идеален начин да изпробвате нова стратегия, да подредите и степенувате ресурсите си, да четете повече, усъвършенствате знания и опит и въобще да утвърдите или промените своя стил на работа.

 

  1. Поддържане на маркетинга

Хората бързо забравят. Те харчат парите си не особено разумно и обикновено за първата изпречила им се оферта. За това е нужно редовно да им напомняме за нас. Какъв по-удобен случай да изпъкнем с нашите умения и способности? Пишете и споделяйте интересните статии и ресурси, като се стремите да ползвате състезанието за маркетингова стратегия. Ако не го правите се лишавате от вашата репутация на специалист, а клиентите ща загубят интерес и доверие към вашите услуги.

 

  1. Нови клиенти

Няма начин всичките ви ресурси, които ползвате и споделяте да не заинтригуват някой познат, приятел, или още по-добре компания и впоследствие да ви станат клиенти. Шансът за това се увеличава правопропорционално на вашето класиране в Google.bg. Всичко е във вашите ръце и умове.

Ако подходите към SEO състезанието “Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?” /и всяко следващо, ако сте пропуснали настоящето/ сериозно и вашите материали станат наистина търсени, четени и следени има сериозна възможност да ви потърсят, като вече доказан SEO специалист. Така че дерзайте, състезанието е подиум за изява на способностите ви.

 

  1. Монетизиране на труда ви

Състезанието, организирано от Notebook.BG е страхотен начин да монетизирате положения от вас труд през тези 6 месеца. Би било най-добре да спечелите и голямата награда, или поне лаптопа, който ще се разиграва на томбола. Но дори да не спечелите, помнете, че няма безмислен труд и всичко си е заслужавало. Може да използвате сайта си в последствие за Афилиейт маркетинг, може да продължите да го ползвате като технологичен блог, може и да го продадете на някой онлайн магазин за лаптопи. Може да го превърнете в каквото решите. Но във всички случаи ще спечелите от него.

 

  1. Поддържане на идентичността

Мислете за надпреварата, освен като състезание, но и като начин за поддържане на вашият бранд и видимост на марката си. Покрай стотиците статии и ревюта с линкове, които ще изсипете за Acer със сигурност немалка част ще бъдат стойностни и полезни статии във вашия или чужди блогове /т.нар. гест-блогинг/. Ето още един чудесен начин да се покажете на сцената и да кажете “Hello World”. Това със сигурност ще донесе популяризация на сайта или блога ви и най-важното на Вас самия и способностите Ви сред колегите от SEO гилдията, Вашите приятели или настоящи и бъдещи клиенти.

 

  1. Състезанието поддържа духа

Шестмесечната надпревара по темата “Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”, като всяко едно състезание укрепва и поддържа спортния дух, нахъсва за победа и инспирира нови техники и методи за оптимизация. Никой не обича провала и естествено, всеки ще даде всичко от себе си.

 

Няколко думи за Acer и Notebook.bg

За лаптопите Acer пиша редовно и по-много в моя блог http://acer-pacer.com. Ако искате подробности, посетете го. Опитвам се да бъда максимално обективен и за разлика от повечето колеги не поднасям само суперлативи. Това, което мога да кажа с две думи за лаптопите Ейсър е: You Get What You Pay For.

А Notebook.bg мога само да ги поздравя за чудесната и креативна инициатива.

 

Успех на всички в борбата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *