7 WordPress Framework

Със сигурност тези framework за wordpress теми могат да помогнат за изграждането на по-хубав сайт. Те могат да бъдат фундамента върху когото ще се изгради новия сайт. Особено за млади дизайнери могат да бъдат и пътеводител за какво е usability и как трябва да изглежда един сайт за да се нарече професионално направен.

1. Thesis Theme Framework
Тук може да видиш демо. Продал е над 50000 копия, което говори че е търсен. За 87$ получаваш един лиценз, а за 164 безброй копия за колкото проекта искаш.
2. Genesis Framework
Тук има демо. Следва логиката на предишния, като показва 10ина големи имена, които срещу съответното заплащане “наемат” името си за да рекламират продукта. Типично по американски. Там хората имат идоли, вярват им като на Господ, и ги следват неотлъчно. Щом еди кой си го е казал, няма значение дали е истина или не, а се приема като чиста монета. Глупави Американци. 😉 300$ струва фрейма, днес, утре не се знае.
3. PageLines Platform Pro
Това е сайта на фрейма. С PR8 и 97$ или 197$ в зависимост коя версия пожелаеш, фрейма обещава да прави всичко вместо тебе. За разлика от предходните сайта на този ми хареса най-много. Има всичко неоходимо и нищо излишно. Ако някога бих  купил фрейм това щеше да е този.
4. iThemes
Ето го билдера.Има 3 опции, 80$, 197$ и 387$. За всеки джоб, кеф и способности.
5.Protheme design
Ще го намериш на този линк.
Струва по-евтино от предишните, 60, или 150$ и върши почти същата работа, но няма големите имена да го рекламират. 😉
6.Headway themes
Тука е сайта им. Рекламира че всичко е drag & drop. Маркираш и влачиш. Но така се губи цялата магия от създаването на един сайт. 87 или 174$ и е твой.
7.Catalyst
Напоследно място в списъка но не задължително и ангациращо Каталиста ще стане твой срещу 77, 127, 197$.

Всички фреймове ще ти свършат работата. Някои малко по-добре, някои малко по-лесно, с някои се свиква бързо, с други по-бавно. Идеята им е да улеснят дизайна, оптимизацията и да създадат един готов продукт който е красив, функционален, спазва стандартите и е готов за работа. Поддръжката която всички предлагат е от ключово значение, защото винаги може да изкочат неприятности и бъгове. Важното е да има кой да ги поправя. И това е стойността на support-а.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *