Instant WordPress for local testing

Има един сайт Instant WordPress който ти дава възможност ползвайки софтуера му да създадеш един истински и работещ сайт, или блог на платформата WordPress и да го тестваш докато решиш да го качиш на твой хостинг. Професионалните уеб дизайнери винаги търсят решения за да могат да тестват промените които нанасят в клинетските сайтове. И този продукт е решение което може да ти бъде само от полза.

Instant WordPress е самостоятелно решение което превръща всеки уйндоус компютър в WordPress development server. Instant WordPress има вграден Apache web server, PHP and MySQL инсталация която можеш да я спираш автоматично. Също така има готови dummy WordPress статии и страници за да тестваш веднага и да не си играеш да ги създаваш от нулата. Софтуера се конфигурира сам и може да се инсталира колкото пъти искаш. При изтриването на папката всичко заминава без да оставя нищо на компютера ти.
Компоненти

  • WordPress 3.3.2
  • Apache 2.2.15 (Win32)
  • PHP 5.3.2
  • MySQL 5.1.46-community-nt
  • Готовото съдържание е предоставено от wpcandy.com

Instant WordPress не се препоръчва за “живи” сайтове. Ползването му е предимно за тестване и development. Ако искате да мигрирате Instant WordPress инсталация на хостинг, вижте guide for WordPress Power Users.

Така имаш възможност да тестваш разни плъгини, теми, да ги модифицираш и да виждаш кое как стои и дали ти харесва, без да се страхуваш да съсипеш хубавия си сайт. Въпреки че ако имаш бекъп, а това е задължително, може да си го възстановиш по всяко време от там. Добрите хостинг компании предлагат дневен и седмичен бекъп така че няма за какво да се притесняваш.

Пробвай го.

One thought on “Instant WordPress for local testing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *