Auto ping widget for Blogger

Pinging означава да уведомиш търсачките и rss директориите че в блога ти има ново съдържание, така че те да го индексират максимално бързо. Не че няма да го намерят, но по-бързото индексиране е за предпочитане. Така помагаш на сайта да се класира по-добре в индекса на търсачките. Този сайт auto-ping.com предлага такава услуга. Можеш и ръчно да добавяш url-а на сайта си но автоматичното конфигуриране е за предпочитане. Ето как става това:

Влез в админа панела на блога ти в Блогер>Дизайн>Добавяне на притурка> избери HTML/JavaScript и добави html кода от auto-ping.com. Добави го после в футера за да се показва на всички страници. Когато напишеш нова статия, един клик и тя е пингната. 😉 При положение че е html код можеш да го добавяш навсякъде където позволява (wordpress и т.н) помагайки си за SEO. 😉

The following two tabs change content below.
Avatar Пано Кондоянис
Казвам се Панайотис Кондоянис и се занимавам с изработка на уеб сайтове и SEO оптимизация за класиране на първа страница в google.bg и google.gr. Поддържам този личен блог на български както и problogger.gr на гръцки. Можете да ме намерите в: Facebook, или на email.

Leave a Reply

Your email address will not be published.