Твоята Encrypted and Secure Connection

Има един сайт spotflux.com който твърди че ти дава абсолютен контрол над Интернета който ползваш. Криптира и предпазва данните от сърфирането, сменя IP адреса, трие кукита, вируси и malware, и прави всичко възможно собственика на този софтуер да се чувства защитен в Интернет пространството, и да не става жертва на хакери.

В този несигурен свят подобни програми помагат доста сърфирането да става по-безопасно и по-безпроблемно, но нека видим какво прави Spotflux:


1) Encrypted and Secure Connection
Където и да се намираш, било то в къщи, на път, или на свободен WiFi връзката с Нета чрез тази праграма се криптира и ти осигурява спокойствие че данните ти са максимално защитени.

2) Malware and Virus Protection
Програмата постоянно сканира и търси заплахи като malware, или вируси, ги елиминира.

3) Open and Unrestricted Access
Spotflux не налага забрани или рестрикции за съдържанието което посещаваш. Единстеното което прави е да предпазва компютъра ти от лошо съдържание и вируси.

4) Частно браузване
Програмата Spotflux скрива IP адреса, позволявайки анонимно сърфиране, без реклами.

Това са 4 основни неша които прави софтуера Spotflux. Сваляш, инсталираш и ползваш. Толкова просто. Интернет трафика се криптира минавайки през облака на Spotflux, бисквитките, рекламите и изкачащите прозорци се филтрират, вирусите се премахват при намирането им, позицията и IP адреса се сменят за да можеш анонимно да сърфираш в мрежата, като потози начин постигаш по-качествено и по-безопасно ровене в неизмеримото Интернет пространство.

Spotflux е Американска компания базирана в Ню Йорк, създадена през Март 2012 г. от двама приятели които намират финансиране от бизнес ангели за да осъществят една мечта. Програмата не е още едно proxy, или VPN service, а тунел който работи на различен принцип. Тествайте я, и кажете менение.

Avatar Пано Кондоянис

Leave a Reply

Your email address will not be published.