DimiTech.net – по-добрият ИТ портал

DimiTech.net – по-добрият ИТ портал

DimiTech.net е информационен уеб сайт,  пълен с полезна информация,  с постепенно нарастваща популярност, който предоставя на потребителите актуални новини в сферата на информационните технологии. Целта ни е да публикуваме точно това, което ви интересува. Нашият екип е в постоянно търсене на последните новости в тази сфера.

dimitech

Сайтът включва каталог с програми, като за всяка една от тях се предоставя кратко и качествено описание, информация за лиценза на програмата, официална страница, изглед на програмата и връзки за изтегляне на софтуера. Налице са както платени, така и редица безплатни софтуерни предложения.

 

В DimiTech.net ще откриете специалната секция „Статии“ – тук се публикуват компютърни уроци за почти всичко – програми, графики, операционни системи, дизайн и web дизайн, програмиране и други.

 

Категорията „ДимиУчител“ включва материали за ученици и студенти по Български език и литература, както и по много технологични науки. Всички материали в сайта са на разположение на посетителите напълно безплатно.

 

В подбора на информация DimiTech.net се стреми да следи иновациите  в сферата на информационните технологии, тъй като те са част от живота на всички, и колкото по-добре сме информирани, толкова по-качествено живеем.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *