Fellowship of the SEO

Отбор за SEO оптимизация

На 19/07/2013 Андрей Димитров ми се обади с великолепната идея да направим SEO отбор който да играе като едно цяло в състезанието на notebook.bg с ключова дума “Защо трябва да купим Acer от www.notebook.bg?“.  Приех предизвикателството с удоволствие защото знам от опит че отбора винаги побеждава индивидуалистите. Въпреки че мигновената форма на даден играч може да определи изхода на едно състезание, в един турнир винаги печелят отборите, които знаят да играят като едно цяло. Така стоят нещата в спорта и бизнеса, и затова когато има обща цел има и обединение на усилия, хора и интереси.

А това SEO състезание е 6-месечен турнир в който ще изгреят нови звезди, жадни да докажат че имат необходимите качества за да се наредят до най-големите оптимизатори в бранша.

“Старите кучета” няма да се дадат лесно, тъй като са обиграни бойци с дългогодишен опит и ресурси които ще приложат рано или късно в стремежа за победата. На никой не са излишни 5 бона, предполагам, и очаквам много сериозна конкуренция именно от “старите” играчи.

Малко инфо за отбора Fellowship of SEO

Както споменах и по-горе идеята за “задругата” беше на Андрей, но считам че отбора трябва да има 5 души за да може да се разпределят задачите, така започнахме да търсим колеги с мнение при оптимизирането на сайтове. Теодор Захариев беше третия човек на отбора който работи като професионален оптимизатор в студио Кипо, един изключително позитивен и надъхан човек,  а Петя Младенова и Кристиян Кацаров оформиха задругата  “Fellowship of SEO”.

Петя е собственичка на сайта inter-reklama.com а Кристиян работи във фирмата на Борислав Арапчев ideabg.com като SEO специалист и WordPress експерт. Именно тяхната помощ и опит ще бъде от огромно значение в дизайнерската част.

Андрей Димитров е познато име в Българските SEO среди като упорит и прагматичен човек който поставя цели и работи за тяхното реализиране неуморно. Радвам се искрено че и Теди и Андрей гостуват като лектори в уважавани мероприятия, и споделят опита си с хората които искат да научат какво е SEO оптимизация.

За мен ако четете този блог както и www.problogger.gr,  или ме следвате в google plus и фейсбук вече имате оформено мнение, така че да не Ви го променям. 😉

Fellowship of  the SEO може да няма “тежките” имена на Огнян Младенов, Едуард Димитров, Васил Тошков, Иво Апостолов, Николай Стоянов, Калин Каракехайов, Георги Календеров, Пламен Томов и др, надявам се да не съм пропуснал някой, но има амбицията да покаже че един сплотен отбор може да печели битки както и трофеи, независимо от младата възраст.

Раждането на acer-notebookbg.com

Така се роди сайта acer-notebookbg.com който има за цел да се класира на първо място в SEO състезанието на notebook.bg давайки най-правилния отговор на въпроса “Защо трябва да купим Acer от www.notebook.bg?”. В него ще намерите най-изчерпателната и полезна информация за почти всички продукти на Acer предлагани в България от дистрибутора Нотбук.бг. Сайта acer-notebookbg.com има за цел да събере на едно място колкото може повече ревюта и изчерпателна информация за лаптопите и таблетите с марката Ейсер така че да предостави експертно мнение на своите читатели кои са предимствата и недостатъците на продуктите на Acer.

Дизайнерското око на Петя създаде корицата за фейсбук и гугл плюс страниците.

Fellowship of the seo

 

а видеото в канала ни в youtube беше само началото…следете ни за още изненади….

Българското SEO състезание организирано от www.notebook.bg ще покаже че и в България има хора които могат да оптимизират правилно и да задържат сайтове в топ 3 в google.bg за трудни ключови думи.

Сайта acer-notebookbg.com ще бъде експериментален подход който цели да докаже кои техники за оптимизация работят и кои не. Опита който ще натрупаме, като отбор, в който всеки има желание да инвестира време, да сподели ресурси и да намери правилния подход за манипулиране резултатите на търсачката така че да избегнем наказания и да съумеем да стигнем първи на финала ще си струва парите.

За мен мотивацията ми е самото състезание, както и анализа на конкретни сиуации и case study които ще помогнат в следващи бизнес начинания.

5 лаптопи Acer на цена под 600 лева от online shop www.notebook.bg

5 Acer лаптопи под 600 лв by Panayotis Kontogiannis

На 15 Декември 2013г. ще видим дали е така.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *