Как да добавиш сайт в 2500 различни места, бързо?

Link building

Това е един бърз начин да събмитнеш даден сайт в 2500+ различни места. Услугата е безплатна и автоматизирана и се казва IMT Website Submitter.

Какво прави IMT Website Submitter? Добавя сайта който му подаваш в 2500+ уебсайта от типа “who is”, “about us”, “website statistic”, и по този начин ти добавя линкове.

Услугата прави страници за твои сайт/блог на всички сайтове които са в база данни като поставя линк към твоя. Резултата е че имаш 2500 нови беклинка. Повечето са no-follow но има и някои do-follow, от сайтове които се посещават често от робота на Google и на другите търсачки, така че бързо ще се индексират.

Я да видим как става link building с този онлайн инструмент

1.Клик на IMT Website Submitter.
2. Напиши твоя URL адрес така: http://www.blog7.org или така: http://www.blog7.org 3. Избери броя на сайтовете в които искаш да добавиш твоя, или не избирай нищо за да се ползва цялата база данни от 2500 сайта.
4.Напиши ключовите си думи, или ключовите си фрази.
5.Клик на Submit. Направи си едно кафе докато събмитъра работи. 😉

Американците имат един израз “Ако нещо звучи прекалено хубаво, няма да е истина” и са абсолютно прави.Същото важи и за оптимизацията. Търсачките не обичат бързите неща, и когато някой се опитва да ги прецака или го пращат в supplemental, или наказват временно сайта като го бутат назад в резултатите си. Няма смисъл да се бърза и нещата да стават припряно. Оптимизирането за търсачките трябва да става бавно, линковете да са натурални, от релевантни сайтове/блогове/форуми и да се трупат с някакъв ритъм. Не вчера нямаше нищо, а днес има 3000 нови линка. Изглежда подозрително и е ;-).

Оптимизацията е като маратона и узряването на виното, иска време, но се отблагодарява по нах-добрия начин на този който проявява търпение и влага усилия и постоянство в работата си. Но линковете са си линкове. Така че дълготрайно ефекта ще сработи и сайта ще си възвърне позициите.

Тествайте с второстепенни сайтове, за да няма неприятни изненади.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *