Курсове по английски език A1, A2, B1, B2 и C1 от Kurs.BG

Английският език в днешни времена ни заобикаля отвсякъде и ни е все по-нужен за комуникация, образование, работа и дори забавление. Ако все още не знаете английски език или искате да усъвършенствате настоящето ви ниво, един от най-добрите избори за езиково училище е Kurs.BG.

kursbgKurs.BG са специализирани в курсове по английски, за начинаещи или напреднали, съчетавайки най-съвременни учебни методи и учебни материали. Целта им е освен да научите граматически езика, да обогатят речника ви и да преодолеете бариерата за свободно говорене.

За тази цел езиковият център разполага с опитни и ентусиазирани учители, които ще направят всичко нужно за лесното и приятно изучаване на езика. Обученията се провеждат в нова и уютна учебна зала в Студентски град, София, до която можете лесно да стигнете с личен автомобил, автобус или маршрутка.

Курсовете по английски език са подходящи за всички желаещи – студенти, работещи или безработни, тъй като се провеждат в различни времеви интервали – дневни, вечерни и уикенди.

Владеенето на английски език в днешно време е необходимост, а не лукс. Доверете се на Kurs.BG и ще проговорите на английски език правилно!