Слънчева татуировка

Как креативно да хванем тен на слънце с лепенките suntan tattoo

#suntantattoo от Петя Младенова.

Икономично, екологично безопасно, бързо и без болка. Това са четирите характеристики за създаване на слънчеви татуировки. Повече информация ще намерите в ebay (sk_petya).

heart-tanning-tattoo-stickersТен лепенките или suntan tattoo stickers (oт английски – тен татуировки) сe залепват по тялото по време на слънчеви бани или солариум процедури, след което при снемането им на мястото се оформя красива форма – естествена татуировка с естествения цвят на кожата, незасегната от слънчевите (или ултравиолетовите) лъчи. При последващи посещения в солариума или на плажа, тен стикерът се залепва винаги на същото място, за да се получи тату с по-силен контраст от загорялата кожа.

 

Слънчевата татуировка остава след тен и е видима, докато тенът напълно избледнее. Тя е идеален заместител на болезнените мастилени татуировки и трае само един сезон. Подходяща е както за всяка възраст, така и за ученици, чиито родители не им позволяват да правят истински татуировки, тъй като след години доста от тях ще съжаляват за прищявката, с която трябва да се примирят за цял живот.

Със Suntan Tattoo лепенките не само можете да следите напредъка си в получаване на тен, но така също могат да бъдат използвани като креативни и свежи декорации на вашето тяло, привличащи погледа на хората около вас.

 

tanning-tattoo

Ако искате да се сдобиете с тен лепенки, оформени в уникални дизайни на сърце, пеперуда, четирилистна детелина или дракон, когато пазарувате онлайн посетете ebay.com