Лаптоп Lenovo ThinkPad X230i NZC95BM – решение за пътуващия бизнесмен

Lenovo ThinkPad X230i NZC95BM Специалния лаптоп

Едва ли има собственик на бизнес, на който да не му се налага често да пътува. Дали по служебни дела – бизнес срещи с партньори и клиенти, дали на почивка, или по друга причина, няма значение. Факт е, че на всеки човек се налага да пътува – на някои по-рядко, на други постоянно.

lenovoИ когато сте шеф на фирма, независимо колко е голяма и с какво се занимава, Вие вероятно искате винаги да сте в час това, което се случва във фирмата, да имате под ръка необходимата информация, отчети за дейността и т.н.

И вместо това да се окаже пречка за Вашите пътувания, може да отстраните този проблем, като си вземете компактният лаптоп Lenovo ThinkPad X230i NZC95BM. Благодарение на него, Вие ще може да получавате информация за състоянието на фирмата Ви, където и да сте. Вашите служители ще Ви изпращат всички необходими данни и отчети, партньорите Ви ще могат да се свързват с Вас където и да сте, и по този начин няма да пропуснете нито една подходяща и изгодна сделка.

Laptop Lenovo малки размери и ниско тегло

И както вече споменах, лаптопът е с малки размери и ниско тегло, което означава, че няма да Ви натежи, нито пък транспортирането и пренасянето му, ще Ви затрудни по какъвто и да било начин – може просто да го вземете в ръка, и да потегляте. Дисплеят му е с размер 12.5 инча, а теглото му е едва 1.4 кг. И въпреки малките си размери, този лаптоп е достатъчно бърз и мощен, за да може да работите, и да получавате и изпращате информация навсякъде, където и да се намирате. Батерията му издържа до 4 часа и половина без зареждане, така че може да го взимате със себе си дори и на плажа, и да имате достъп до всичко необходимо.

Двуядреният Intel Core процесор

Двуядреният Intel Core процесор, с който е снабден Lenovo ThinkPad X230i NZC95BM, има работна честота 2.5 GHz, и 3 MB кеш памет. Оперативната му памет е DDR3, а размерът й е 4 GB. Има HD видео карта, която използва памет, споделена от оперативната. Твърдият диск на този лаптоп е 320 GB с марка SATA. Има вграден Bluetooth, 3 порта за USB, и четец за SD карти с памет. Lenovo ThinkPad X230i NZC95BM има вградени колонки, микрофон и камера. Благодарение на четеца за пръстови отпечатъци, когато зададете такива, Вие ще бъдете спокойни, че освен Вас, никой друг няма да може да проникне в системата и в базата Ви от данни. Лаптопът е черен на цвят, и се предлага с две инсталирани, 64 битови операционни системи – Windows 7 Pro и Windows 8 Pro. Дисплеят на този модел е матов, с резолюция 1366 х 768. Гаранцията на Lenovo ThinkPad X230i NZC95BM е 3 години.

Мощта на лаптопите Lenovo

Сами виждате, че макар и малък, и с ниско тегло, лаптопът Lenovo ThinkPad X230i NZC95BM е достатъчно мощен, за да може да работите с него безпроблемно, независимо къде сте в момента. Повече информация за представеният модел лаптоп, както и за други модели лаптопи може да намерите в сайта www.notebook.bg, откъдето всъщност, може и да го поръчате. Доставката му е безплатна в рамките на цялата страна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *