Ревю на хостинг услугите на CooliceHost.com

CooliceHost.com Качествения уеб хостинг

 

Сайт: www.coolicehost.com

Телефон: (+44) 797 835 6196

Email: [email protected]

Web Hosting Price Range: €2.97 – €34.97

 

coolicehostCooliceHost бързо започва да се налага като бранд, предлагащ качествени уеб хостинг услуги. С бързото си темпо на развитие, той успява да наложи себе си сред IT средите като добро бюджетно решение. Успехът за това се дължи най-вече на качеството на предлаганите услуги и иновативните нововъведения, които хостинг доставчика интегрира регулярно. Всичко това на разумни цени, по джоба на всеки бързо развиващ се уеб сайт.

 

CooliceHost притежава хостинг локации във Франция, Великобритания, Испания, Италия.

 

Една от уникалните предимства, които CooliceHost предлага на сървърите си е Nginx + Varnish Cahe и LiteSpeed Webserver, ускоряваща бързината на сървърите и карайки сайтовете на своите клиенти да “летят.” За краткото си време на съществуване, хостинг доставчика е спечелил не малко позитивни коментари, нареждайки го до големите брандове в областта.

 

Кратко представяне на CooliceHost

CooliceHost е уеб хостинг, който е идеален за потребителите, търсещи стабилен и бърз хостинг на разумни цени. Цените на хостинг услугите почват от €2.97 на месец, което прави плана им един от най-изгодните варианти за стартиращ малък проект. Взимането на по-голям винаги е опция във всеки един момент. Разликата между всеки следващ са параметрите като дисковото пространство, CPU, RAM, домейните, и др. Лесно за всеки собственик да определи правилно кой план отговаря на нуждите на сайта му.

 

За това, CooliceHost е добра опция, когато става дума за качество и цена. След като е направено сравнение измежду други 100 хостинг услуги в уеб пространството, можем да наредим CooliceHost като добре конкурентно решение.

 

Кратко представяне на производителността на CooliceHost

CooliceHost гарантира 99.9% uptime на услугите си, както и 30 дневен срок за връщане на парите. Благодарение на защитите си, CooliceHost може да се похвали и със сигурността си, която предоставя на своите клиенти. Екип им от специалисти е готов да асистира при възникнали проблеми.

 

С богатия си избор от гео локации, CooliceHost, ви дава възможност да позиционирате вашите сайтове на желания от вас пазар (Холандия, Франция, Великобритания, Испания, Италия) Независимо дали сте малък фирмен сайт или голям информационен портал, хостинг доставчикът ще ви предостави удобно местенце за вашия бизнес.

 

Също така CooliceHost има добра мониторинг система, следяща всеки един процес, случващ се на сървърите. Това гарантира не само взимането на адекватни и превантивни мерки, но и по-сигурното опериране на вашия бизнес. Екипът бива автоматично предупреждаван при възникнали проблеми, от паднал сървър до лимитирани CPU процеси, който могат да навредят на посещенията ви. Излишно е да се споменава, че честите ъпдейти на машините са неизменна част, допринасяща за качеството на услугите.

 

Кратко представяне на ControlPanel на CooliceHost

CooliceHost ползва cPanel, предоставяйки възможност на всеки един потребител да управлява хостинг плана си свободно. Както всички знаем, CPanel е най-добрият и световно популярен контролен панел, широко използван при Linux уеб хостинг решенията. Той е графичната среда, позволяваща на потребителя да управлява домейните, сайтовете, файловете, базата данни, мейлите, FTP акаунтите.

 

Благодарение на добавките си, контролният панел на CooliceHost разполага и с допълнителни функции като тикетинг и разплащателна система, Fantastico – приложение позволяващо бързото и лесно инсталиране на най-популярните системи за управление на съдържание като Joomla, Drupal, WordPress, PHPBB, CubeCart, Opencart, OSCommerce още 50. Лесната му употреба го е превърнало в задължителна опция във всеки един cPanel.

 

Кратко представяне на поддръжката на CooliceHost

CooliceHost има опитен екип от добре запознати с материята специалисти, които са готови да помогнат във всеки един момент. Официалното и гарантирано време за отговор на запитване е до 24 часа, но по-често се случва да се отговори в рамките на няколко минути.

 

По всяко едно време можете да пуснете запитване за техните услуги. Детайлите им са на сайта. От началото на съществуването си до сега, CooliceHost никога не е разочаровал клиентите си.