SEO курс в IT-Academy.BG

IT-Academy.BG организира SEO курс

Информационните технологии се развиват непрекъснато с много бързи темпове. Това дава възможност на много хора да се реализират в тази област. В България за жалост няма добра система за обучение на подобни специалисти, която да работи адекватно и да се обновява.

seo-kurs-it-academyТова е причината, много от желаещите за развитие в IT сектора да станат още по-упорити. Всеизвестен факт е, че специалистите в тази сфера са много добре платени, както в България, така и в чужбина.

В обучителният компютърен център IT-Academy.BG лекторите са експерти, уважавани в своите среди.

Курсовете, които се предлагат, са предназначени най-вече за начинаещи и хора с минимални познания в сферата. Първоначално всеки се запознава с теоретичната част и се насърчава да мисли аналитично. Има и практическа част, в която се изпълняват дадени проекти.
Курсът по SEO е много важен и заема голяма част от нашата програма. Много от курсистите имат интереси в тази област и затова сме се постарали да включим всичко необходимо:

• Оператори за търсене и основи на търсенето;
• Информационна архитектура;
• Анализ и техническа оптимизация на ключовите думи;
• Анализ на линк профила и конкуренцията;
• Въведение в HTML и SEO инструментите;
• Мобилни сайтове и т.н.

Обучението продължава 50 часа, като през тях се разглеждат всички компоненти на курса. Занятията се провеждат два пъти седмично в понеделник и сряда от 19 до 22 часа. Часовете са толкова късни, за да могат всички желаещи да присъстват, дори и работещите.

Курсът стартира на 15 януари, 2014г. Негов лектор ще бъде Лили Грозева. Допълнителна информация за обучението, ще намерите на адрес: http://www.it-academy.bg/seo-kurs/.
Всички успешно завършили курсисти, ще получат специален сертификат за придобити експертни познания в областта на SEO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *