Собствен домейн в Blogger.com

Как можеш да имаш безплатен хостинг в blogger

Сигурно много от вас се чудят къде да си направят блог с минимални разходи.Еми решението е Blogger.com. Аз лично направих този избор и съм доста доволен. Единственото нещо, което трябва да заплатите е вашето домейн име. В българските фирми, които извършват услуги като регистрация на домейн обикновено цените варират от 15 до 20 лева за .com .net .org .eu и т.н.

Така да предположим че сте си закупили домейн от Superhosting.bg първото нещо, коетот трябва да направите е да влезете в blogger да си регистрирате блог и да влезете в контрол панела на вашият блог и след това избирате таба Настройки и Публикуване и след това попълвате полето според вашият домейн.

До тук добре 🙂 Следващата стъпка, която трябва да извършите е да пренасочите DNS сървърите на вашият домейн. Влизате с вашият юзър и паорола в контрол панела на суперхостинг и попълвате следните данни на DNS настройките.

След като извършите и тази стъпка трябва да изчакате до 48 часа за да рефрешне вашият интернет доставчик DNS сървърите за да ви се отваря домейна в Blogger. В край на сметка поддържането на един блог ви излиза от 15 до 20 лв на година без да заплащате за хостинг.

The following two tabs change content below.
Avatar Пано Кондоянис
Професионална изработка на уеб сайтове и SEO оптимизация за подобряване на видимостта на brand в google.

Leave a Reply

Your email address will not be published.