Собствен домейн в Blogger.com

Как можеш да имаш безплатен хостинг в blogger

Сигурно много от вас се чудят къде да си направят блог с минимални разходи.Еми решението е Blogger.com. Аз лично направих този избор и съм доста доволен. Единственото нещо, което трябва да заплатите е вашето домейн име. В българските фирми, които извършват услуги като регистрация на домейн обикновено цените варират от 15 до 20 лева за .com .net .org .eu и т.н.

Така да предположим че сте си закупили домейн от Superhosting.bg първото нещо, коетот трябва да направите е да влезете в blogger да си регистрирате блог и да влезете в контрол панела на вашият блог и след това избирате таба Настройки и Публикуване и след това попълвате полето според вашият домейн.

До тук добре 🙂 Следващата стъпка, която трябва да извършите е да пренасочите DNS сървърите на вашият домейн. Влизате с вашият юзър и паорола в контрол панела на суперхостинг и попълвате следните данни на DNS настройките.

След като извършите и тази стъпка трябва да изчакате до 48 часа за да рефрешне вашият интернет доставчик DNS сървърите за да ви се отваря домейна в Blogger. В край на сметка поддържането на един блог ви излиза от 15 до 20 лв на година без да заплащате за хостинг.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *