Собствен домейн в Blogger.com

Как можеш да имаш безсплатен хостинг в blogger

Сигурно много от вас се чудят къде да си направят блог с минимални разходи.Еми решението е Blogger.com.Аз лично направих този избор и съм доста доволен.Единственото нещо, което трябва да заплатите е вашето домейн име.В българските фирми, които извършват услуги като регистрация на домейн обикновеннно цените варират от 15 до 20 лева за .com .net .org .eu и т.н.

Така да предположим че сте си закупили домейн от Superhosting.bg първото нещо, коетот трябва да направите е да влезете в blogger да си регистрирате блог и да влезете в контрол панела на вашият блог и след това избирате таба Настройки и Публикуване и след това попълвате полето според вашият домейн.

До тук добре :).Следващата стъпка, която трябва да извършите е да пренасочите DNS сървърите на вашият домейн.Влизате с вашият юзър и паорола в контрол панела на суперхостинг и попълвате следните данни на DNS настройките.

След като извършите и тази стъпка трябва да изчакате до 48 часа за да рефрешне вашият интернет доставчик DNS сървърите за да ви се отваря домейна в Blogger.В край на сметка подържането на един блог ви излиза от 15 до 20 лв на година без да заплащате за хостинг.

The following two tabs change content below.
Казвам се Панайотис Кондоянис и се занимавам с изработка на уеб сайтове и SEO оптимизация за класиране на първа страница в google.bg и google.gr. Поддържам този личен блог на Български както и problogger.gr на Гръцки. Можете да ме намерите в: Google+, Twitter, Facebook, Pinterest, Linkedin или на email.