Услуга Group Buy SEO Tools 2021 за Premium SEO инструменти

Защо SEO специалистите купуват group buy SEO tools service?

Начинаещите SEO експерти вероятно за първи път чуват че съществува подобна услуга (групова покупка на професионални SEO инструменти) на които абонамента им е по няколко стотици долари на месец. Но тя съществува и се казва bundledseo.com Elite план включва следните SEO инструменти: Ahrefs, Semrush, Majestic, Serpstat, MOZ PRO, Buzzsumo, WordAi, Alexa, SpyFu, Quetext, Woorank, SEMScoop, Articleforge, Articlebuilder, StoryBlocks, Helium10, Jungle Scout, Canva Pro, Grammarly, Picmonkey, Crello, Skillshare, Keepa, Longtail Pro, Indexification.

bundledseo group buy SEO tools

Цената за използване на всички тези професионални инструменти е 25$ на месец (Elite plan), като можете да изберете и поотделно конкретен инструмент на цена $5-$10 на месец. Услугата е насочена предимно към хора които се занимават любителски със SEO оптимизация на сайтове искат да тестват върху собствени проекти.

Целта е използването на SEO tools на символична цена в групов акаунт. Тук най-важното нещо е поддръжката от съпорта на услугата, когато нещо не работи както трябва те се отзовават до 5 минути след подаване на сигнал. Тествано и работи.

Тук искам да отворя една скоба и да добавя следното: Повечето от компаниите създатели на горепосочените софтуери са предвидили тестов период (1,2 седмици или лимитиран версия) където можете да тествате услугата и ако сте доволни да я закупите. Съществуването на компании без приходи от продажба на софтуер или права за ползване е невъзможно, затова личното ми предложение е винаги да купувате пълни права за ползване на платени инструменти, още повече когато сте професионалисти и предлагате услуги към клиенти. Използването на услугата е на собствена отговорност и е само за собствени нужди.

Използването на професионални СЕО инструменти струва скъпо

Повечето първокласни SEO tools като Ahrefs, SEMrush, Moz Pro, KWFinder, Majestic, BuzzSumo и много други са скъпи (с цени 100-1000$ на месец) но са абсолютно необходими за анализ на сайтове, изследване на конкуренция, разбор на линк профил и т.н. Как бихте се почувствали, ако Ви кажем, че с услугата за групови покупки на SEO инструменти можете всъщност да спестите тези стотици долари, които харчите всеки месец, и да реинвестирате същите пари във ваши проекти и да направите много повече? Ако смятате, че това е чудесна идея, тогава да, тази статия е точно за вас. Ето защо хиляди експерти от бранша използват тази услуга.

Какво представлява услугата групова покупка на SEO инструменти?

Инструментите за SEO оптимизация на сайтове в групова покупка е услуга, при която ползвате поделен акаунт чрез който се логвате в съответната платена част и я ползвате на символична цена. Удобно, и евтино, нали?

Какво можете да получите в услугата за групово закупуване на SEO софтуер?

Услугата “Всичко в едно” за покупка на SEO инструменти включва инструменти за анализ на съдържание и линкове, инструменти за анализ и проучване на ключови думи, социални медии, отчети за класиране – шпионски инструменти и много други. Списъкът е огромен и всеки SEO професионалист ще намери точния инструмент за неговата работа. Каквото поискате, може да бъде уговорено.

Законно ли е?

Сигурно вече сте потърсили в Google за това и вероятно сте попаднали на стотици уебсайтове, предлагащи подобни групажни услуги за покупка на SEO инструменти. Дори се чудите кой от тях е най-добрият. Да тези услуги са 100% законни. Сайтовете които ги предлагат са купили най-високия пакет от производителите и предоставят инструментите на по-ниски цени в споделени акаунти.

Как работи?

Предполага се, че сте самостоятелен потребител, фрийлансър, блогър или SEO оптимизатор на сайтове който търси по-ниска цена за да тества на собствени проекти. Много пъти квотата от услуги, които са закупили бързо се изчерпва. Тук влизат в действие услугите, които предлага услугата Group Buy SEO Tools. Те купуват тези инструменти по планове на агенции (най-високо ниво) и след това ги продават на своите стотици потребители според техните нужди и удобство на оскъдни цени между $5 – $50 за стотици инструменти. Така има win-win ситуация в която всички са доволни.

Group Buy SEO Tool services in 2021 for Premium SEO Tools

Как получавате достъп до всички тези първокласни SEO инструменти на едно място?

All-In-One достъп до тези първокласни SEO инструменти се получава по 4 следни начина:

 1. Чрез Chrome Extension
 2. Използване на RDP (Remote Desktop Protocol)
 3. Използване на персонализиран браузър
 4. Достъп с едно кликване

1. Чрез Chrome Extension: Някои от доставчици на групови услуги за premium SEO инструменти, които ще споменем по-долу в статията, осигуряват достъп до техния списък чрез Google Chrome Extension. Това разширение основно работи със сесийни бисквитки и позволява на множество потребители да използват един и същ инструмент едновременно, без да влизат в самата услуга, използвайки идентификатор за вход и парола.

2. Използване на RDP (протокол за отдалечен достъп): Това е метод, който рядко се практикува като в случая се предоставя частен достъп до своите SEO инструменти, без те да бъдат споделяни с други потребители. Тук те запазват потребителското име и паролата и предоставят на потребителя си вход за RDP файл чрез който той се свързва.

3. Използване на персонализиран браузър: Това работи на подобен принцип с RDP, с изключение на това, те достъпът до инструментите се осъществява чрез прокси запазено в браузера (обикновенно Chrome или Firefox).

4. Достъп с едно кликване: От всички системи за достъп тази е най-добрата и в момента се предоставя от много малко играчи на пазара. Тук всичко, което трябва да направите, е да влезете в уебсайта, от който сте закупили услугите си, и ще видите списък с всички инструменти. Щракнете върху който и да е инструмент и ще получите директен достъп до инструмента, без да се налага да правите нищо допълнително.

Топ 10 доставчици на групова покупка на SEO инструменти за 2021 г.

 • BundledSEO
 • groupbuyseotools.net
 • Flikover
 • Toolszap
 • SupremSEO
 • Seo Tools Agency
 • Pitorr
 • Groupbuyexpert
 • Toolsurf
 • Frozenfry

1. BundledSEO (BundledSEO.com):
Тези момчета са доста нови на пазара но бързо се очертават като една от най-добрите платформи за услуги за SEO инструменти при групови покупки. Според тях 500+ клиенти имат абонамент за по-малко от 3 месеца като през последните 7-8 месеца, са събрали около 2000+ клиенти като цяло. Те имат най-ясната система за достъп с едно кликване към своята платформа и най-простият, но футуристичен потребителски интерфейс на платформата. По-долу ще обсъдим плюсовете и минусите му:

Кои са плюсовете:
1. Няма ограничения за използването на каквито и да е инструменти, нещо което масово правят конкурентите им.
2. Няматт никакъв безплатен пробен период; всички сметки в BundledSEO са официално закупени и с премиум планове.
3. Автоматизирана система, базирана на облак.
4. Не използват разширения или бисквитки на трети страни.
5. Поверителността на потребителите е от съществено значение за фирмата.
6. Политика за 100% възстановяване на сумата в рамките на седмица, ако не сте доволни.
7. Те предлагат само платени premium инструменти а не безплатни пробни версии.
8. 99% uptime време за всички инструменти.
9. 24/7/365 чат поддръжка чрез ticket support или facebook chat.

Минуси:
1. Ahrefs Site Audit не работи (можете да използвате на SEMrush)
2. Не е позволено за bulk usage.
3. Ban за постоянно на потребители които злоупотребяват със системата. (Това е повече предимство отколкото недостатък).
4. Понякога акаунтите им се забраняват поради злоупотреби, но те се опитват да се актуализират бързо, тъй като обслужването на клиентите им е едно от най-добрите в този списък.
5. Това са споделени акаунти, а не частни.

Отстъпки:
Използвайте код “ELITE” за 20% отстъпка от Elite Plan.

Партньорска програма:

Също така, Bundled SEO affiliate program е начин за популяризиране на SEO инструментите за печелене на пари онлайн. Този вид техника се нарича партньорски маркетинг. Можете да ползвате партньорската им програма печелейки 30% комисионна за всяка продажба.

2. Best Group Buy SEO Tools (groupbuyseotools.net):
Тази платформа предлага доста повече от 100 инструменти за SEO маркетинг и анализ като SEMrush, Ahrefs, WordAI, Spamzilla, SpyFu, Canva и много други специализирани инструменти за SEO анализ на сайтове. Можете да закупите произволен брой първокласни SEO инструменти с кредитна карта или с PayPal на сравнително евтина цена. Можете да проверите отзивите които имат в TrustPilot, от реални потребители на услугите им.

Плюсове:
1. Евтини цени
2. Най-добър 100% ъптайм
3. Добро класиране
4. Домен на ден
5. Имат политика за възстановяване на парите ви ако сте недоволни с услугата.
6. Незабавен достъп
8. Забранено е споделянето на акаунтите

Минуси:
1. Липсват данни за търсене по ключови думи
2. Понякога системата крашва и не работи последователно

Партньорска програма:
Groupbuyseotools.net няма никакви партньорски програми. Нито предоставят комисионна за регистрация.

3. Flikover – TOP SEO Tools Community:
Flikover е много популярна фирма за СЕО групови услуги, които ви осигуряват достъп до няколко първокласни инструмента на ужасно ниска или разумна цена.
Flikover е индийска услуга за покупка на SEO инструменти, която ви позволява да платите в рупии. Услугата работи чрез разширения за браузер. Можете да проверите ценообразуването и ревютата които са оставили потребители на услугата на Flikover преди да поръчате.

Плюсове:
1. Ще намерите скъпи и най-добри инструменти на много ниски цени
2. Контакт 24/7
3. Използват се премиум акаунти
4. Инструменти за незабавен достъп
5. Ако сте закупили най-високия ценови план, имате отлична сделка

Минуси:
1. Работи само с Google Chrome
2. Не позволявайте споделянето на отчети за акаунти с други
3. Не предоставя потребителското име и паролата на акаунта
4. Не е твърде популярен
5. Система за възстановяване на суми не работи правилно

Партньорска програма:
В момента Flikover няма партньорска програма. Нито предоставя комисионна за регистрация.

4. ToolsZap – Best group buy SEO Tool Service:
ToolsZap е един от най-ефективните доставчици на услуги за групови покупки на СЕО инструменти, стартирала в Индия. Те разполагат с около петнадесет SEO инструмента, които започват от $ 1 на месец до $ 10 на месец. Ще можете да закупите всякакви инструменти чрез PayUmoney, който приема банкови преводи, MasterCard и много различни индийски портфейли. Ето техните плюсове и минуси, изброени по-долу:

Плюсове:
1. Ниска цена
2. Скрива вашите данни за търсене от други потребители
3. Надежден инструмент който предлага висока сигурност на акаунта
4. Чести актуализации
5. 98% ъптайм
6. Денонощна поддръжка на клиенти
7. Работи чрез разширения за Chrome и Opera
8. Ако инструментите не работят, връщат парите в рамките на 3 дни

Минуси:
1. Споделен акаунт
2. Един потребител на акаунт
3. Не можете да използвате един и същ акаунт у дома и в офиса.

Партньорска програма:
Всяка успешна продажба дава 20% до 30% комисионна

5. SupremSEO:
SupremSEO е също така широко известен доставчик на услуги за инструменти за SEO. Поверителността на потребителите е най-ценния им ресурс като са забранени одити на уебсайтове. Поддръжката им чрез чат е достъпна 24/7, ако нещо се обърка, винаги можете да се свържете директно с тях. Системата им е абсолютно автоматизирана.

Плюсове:
1. Приемат плащания чрез Paypal и Paytm
2. Пълна защита на данните
3. 90% ъптайм
4. Достъпни цени
5. Поддържат поверителността на потребителите
6. Денонощна поддръжка.

Минуси:
1. Кампанията може да бъде видима от другите потребители
2. Достъпът се променя с времето
3. Отнема време до показване на резултатите

Партньорска програма:
SupremSEO не предоставят партньорска програма.

6. Seo Tools Agency– SEO group buy Tools:
Агенцията Seo Tools е една от най-добрите платформи за инструменти за групови покупки за SEO консултанти и блогъри. Те твърдят, че имат около петдесет професионални SEO инструмента на тяхната платформа. За разлика от ToolsZap, не е нужно да инсталирате никакъв код, разширение или браузър. Цените им са пазарни и достъпни за покупка, като имат 99,9% ъптайм. Приемат плащания чрез Stripe и PayPal но съпорта им куца и отговарят на следващия ден което е сериозен проблем за всеки клиент.

Плюсове:
1. Отличима и известна премиум SEO услуга
2. Разпознаваеми инфлуенсъри рекламират тяхната платформа.
3. Откриване на подходящо съдържание за получаване на обратни връзки.

Минуси:
1. Цената им е висока като плановете им започват от $99 / месец при минимален брой инструменти.
2. Обслужването на клиенти също става бавно чрез tickets които се отговарят на следващия ден.

Партньорска програма:
Без партньорска програма.

7. Pitorr:
Pitorr Group предлага най-добрите инструменти за SEO при групова покупка на разумна цена. Pitorr е популярна в Индия компания но не предоставя собствени кодове на купони или услуги. Можете да закупите първокласни SEO инструменти от тях като комбиниран пакет или като отделен SEO инструмент. Те предоставят 100+ SEO инструмента като Ahrefs, SEMrush, Canva, WordAi, Moz Pro, KWfinder, Alexa и др.

Плюсове:
1. Всички инструменти и услуги, доставени от pitorr.com, са безопасни за използване и осигуряват сигурност на данните.
2. Предоставят се добри цени за споделени акаунти в сравнение с пазарните.
3. Съвместими са с всички операционни системи като Windows, Mac, Linux и др.
4. Инструментите са лесни за употреба и се предлагат с максимално време на работа.
5. Едни и същи закупени акаунти могат да бъдат достъпни на множество компютри, което подобрява мобилността на услугата.
6. Сайтът включва кооперативни ръководители за обслужване на клиенти.
7. Предоставят изчерпателен набор от опции за плащане.

Минуси:
1. Сайтът има политика на нулево възстановяване на парите, тоест пари не се връщат на клиенти, така че човек е добре да прегледа внимателно преди да купи.
2. Тъй като това е споделен акаунт, ако потребителят използва закупените инструменти за наблюдение на сайта си, е много вероятно и другите потребители да могат да преглеждат вашите анализи и данни. Следователно, ще имате проблеми с поверителността.

Партньорска програма:
Може да спечелите 25% фиксирана доживотна комисионна за всяка продажба чрез вашата партньорска връзка. Няма минимален лимит за покупка.

8.Groupbuyexpert:
Те предлагат около 35+ мощни и основни SEO инструменти, които могат да анализират класирането на вашия уебсайт много бързо. Предоставят модифициран браузър Firefox, за да повишите вашата сигурност и да запазите поверителността си, чрез бисквитки в браузъра. Най-важното предимство на този инструмент е, че те осигуряват 3 начина за поддръжка на клиенти чрез Skype, имейл и система за tickets. Клиенти които са ползвали техните услуги ги хвалят като супер разумна група, която слуша клиентите си и има добър съпорт.

Плюсове:
1. Спестява време за проучване на ключови думи
2. Помага при търсене на свързано съдържание
3. Улеснява процеса на писане на SEO статии (SEO копирайтинг)
4. Лесна за използване

Минуси:
1. Ограничени интеграции

Партньорска програма:
Можете да спечелите 20% комисионна за всяка продажба чрез тяхната партньорска връзка.

9. Toolsurf:
Toolsurf предлагат незабавен достъп, след като поставите приставката за хром и гарантират, че ще осигурят ъптайм от 95%, което е просто отлично. При проблеми можете директно да се свържете с екипа за поддръжка на клиенти 24/7. Първо трябва да се регистрирате в техния уебсайт, след което можете да закупите списъка с всички инструменти, които те предоставят. Предлагат политика за възстановяване на парите.
Системата им работи на принципа „един потребител, един достъп“. Така че няма да можете да споделяте данните си за вход с никого. Ако направите това, акаунтът ви ще бъде забранен за постоянно и няма да получите възстановяване, тъй като това е нарушение на правилата им.

Плюсове:
1. Всички инструменти и услуги предоставени от Toolsurf.com, са безопасни за използване и осигуряват сигурност на данните.
2. Предоставят се на добри цени за споделени акаунти в сравнение с пазарните.
3. Платформата е съвместима е с всички операционни системи като Windows, Mac, Linux и др.
4. Инструментите са лесни за употреба и се предлагат с максимално време за работа.
5. Едни и същи закупени акаунти могат да бъдат достъпни на множество компютри, което подобрява мобилността им.
6. Имат много опции за плащане.

Минуси:
1. Сайтът им има политика за възстановяване на сумата, но има уловка че това важи само при екстремни условия, така че по-добре се запознайте внимателно с условията преди да купите.
2. Тъй като това е споделен акаунт, ако потребителят използва закупените инструменти за наблюдение на сайта си, е много вероятно и други потребители да могат да преглеждат вашите анализи и данни.

Партньорска програма:
Не се предлагат никакви affiliate програми.

10. Frozenfry:
Frozenfry предоставя незабавен достъп до услугата за групова покупка на SEO инструменти като твърдят, че осигуряват 90% ъптайм. Според сайта им че са най-достъпният доставчик на инструменти за SEO на пазара. Цените им започват от $9 на месец и достигат до $19 намесец. И индивидуалният им план започва от $4.4 / месец и достига до $9.9 / месец. В сравнение с Toolzap и Flikover, те не работят на принципа „един потребител, един достъп“ така че можете лесно да споделяте данните си за вход с други, без акаунта да бъде лимитиран.

Плюсове:
1. Евтина цена, достъпна на всеки уебмастър
2. Незабавно право на използване
3. 100% първокласни инструменти
4. 24/7 първокласна поддръжка на живо

Минуси:
1.Използването на споделени акаунти води до злоупотреби / кражба на услуги.
2. Някои вторични инструменти не работят.

Партньорска програма не се предлага.

Заключение:

Платформите за групови покупки, изброени по-горе, за първокласни SEO инструменти са супер ефективни и се предлагат от доста години на пазара. Услугите са законни, акаунтите са купени при най-високите планове от създателите им и имат за цел тези инструменти да могат да бъдат използвани от много повече хора заради достъпните цени. По този начин можем да кажем че тази услуга популяризира още повече фантастичните професионални инструменти за SEO одит и анализ като Ahrefs, SEMrush, Moz Pro, KWFinder, Majestic и други давайки възможност да се използват от потребители с по-ниска покупателна способност.

 

One thought on “Услуга Group Buy SEO Tools 2021 за Premium SEO инструменти

 1. Тази услуга е много яка и е предназначена за по-бедни клиенти които нямат финансовата възможност или не искат да харчат много пари за професионални инструменти. Благодаря че сподели.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *