4 сигнала че хостинга ти е лош!

Избери разумно уеб хостинг

Избора на hosting provider където ще бъде качен сайта Ви е от голямо значение. Той трябва да съчетава скорост и сигурност на maximum. Да използва Apache/PHP до suPHP/suExec със modsecurity, suhosin, Firewall и CXS.Да разполага с надежден Antivirus и SpamAssasin, за да предотвратява атаки от hackers и създаване на боклук от spammers. Трябва да има като опция Dedicated IP и SSL сертификати. Трябва да може да предложи VPS и Dedicated Hosting за първокласно обслужване на своите клиенти.

Ако следните 4 неща се случват на вашият сайт е дошло време да преместите сайта си на по-добър hosting provider.

1. Уеб сайта Ви често е down
Когато даден сайт става неоткриваем в Интернет пространството поради вина на хостинга, означава че Вие просто не съществувате онлайн. Представи си това да е онлайн магазин който губи клиенти.Доверете се на фирма, която гарантира 99% uptime и има доказан опит при удовлетворяване на своите клиенти.

2. Липсва връзка с отдел “Обслужване на клиенти” Live support
Как някои компании са в състояние да предложат абсурдно евтин хостинг? Отговора е чрез намаляване на обслужването на клиенти. Или аутсорсинг на услугите или намаляване на броя на часовете на разположение. Ако Вашият сайт е 24 / 7 магазин, изберете хостинг компания, която предлага 24 / 7 поддръжка на клиенти.

3.Сайтът Ви се зарежда за завидните 15 секунди.
Времето за зареждане на една страница е от изключително значение. Ако в рамките на 8 секунди страницата не грабне интереса на посетителя той ще я затвори и ще потърси в друга информацията която иска. Качествена хостинг компания трябва да съдейства на клиентите си сайтът им да се зарежда по-бързо. А и търсачките оценяват това.

4. Хакнаха сайта Ви? А сега?
При избор на хостинг повечето хора гледат за пространство, трафик и пощенски кутии, без да питат за сигурност. Хост компании с проблемна сигурност излагат на риск Вашите лични данни. Какво ще стане когато нещо в сайта Ви ще се прецака? Ще направят ли backup, колко backup съхраняват на сървърите си? и до колко време могат да реагират при даден проблем?

Преди да си купите хостинг план помислете върху горе написаното.
Вие услугите на кои hosting компании ползвате? Колко сте доволни от тях?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *