Embed Adsense in Blogger

Имаш блог на Blogger и искаш рекламите на adsense да се появяват вътре в статията от ляво или от дясно в горните ъгли?И се чудиш как можеш да сложиш адсенс код вътре в статията си в горния ляв или десен ъгъл?
Много лесно !

Влез в акаунта си в адсенс > Моите реклами > Нов рекламен елемент > добави име и си избери размер (най-добро решение е 336х280) > от цветовата палитра настрой подходящ цвят съгласно цветовете които ползваш в сайта си > Запазване и получаване на кода.

Когато вземеш кода добави го по средата, заменяйки “Your Adsense Parsed code

<div style=”display:block;float:left;margin: 0px 10px 0px 0px;”>
Your Adsense Parsed code
</div>

понеже не можеш директно да го внедриш в .xml шаблона на blogger, влез в adparcer и всичко заедно copy/paste и parce. Ще получиш нещо подобно.

Сега отвори админ панела на blogspot където се хоства блога ти > редактиране на HTML > клик на “Expand Widget Templates” и потърси следния код

<div class=’post-header-line-1′>Под него пейстни полученият код от парсера. Ако предпочиташ рекламите да се появавят в дясно смени думата left с right.

Готово! Вече рекламите на adsense ще се появяват във 3 статии в горния ляв или десен ъгъл.

Забележка: Когато искаш да напишеш код в статия в Blogger замени всички отварящи и затварящи тагове както е показано тук.

Avatar Пано Кондоянис

Leave a Reply

Your email address will not be published.