9 Free online backup accounts

Намерих следните сайтове в които може да съхраните големи файлове. Понякога ни се налага да прехвърлим големи файлове от един компютър на друг или да дадем линк към приятел който да си свали някакъв голям файл.

Понеже такива размери не се събират в традиционните пощи прилагам един списък със сайтове които предлагат както безплатни, така и платени услуги за съхранение и размяна на големи файлове.

 • https://www.dropbox.com/ е програма която се инсталира на нашия компютър и в безплатния си вариант продоставя 2 GB място.
 • http://www.fileserve.com/ Има ограничение в тази услуга, всеки файл не трябва да надвишава 1 GB, като при откриването на акаунт имате пространство до 500 GB.
 • http://letscrate.com/ Мотото на този сайт е “ridiculously easy file sharing” като ти дава 1 GB място.
 • https://skydrive.live.com/ е услугата на Майкрософт, внедрена в hotmail и скапацитет 25 GB.

и на последно място моя любимец

 • http://ge.tt/ The best way to publish and share files. Изключително прост интерфейс, избираш файла от hard disk-а си и го качваш в сайта. Щом upload-а приключи получаваш линк който го пращаш на пощата на приятел с който искаш да споделиш файла. Това е. Файловете се съхраняват 90 дни в този сайт и после се трият автоматично.

  2 thoughts on “9 Free online backup accounts

  1. Много полезна информация! Наистина трябва да обърнем сериозно внимание на бепък, че е лудница в последно време

  2. Тук ще намериш достатъчно пространство за файловете ти 😉

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *