SEO оптимизация на сайтове

Google SEO оптимизация на сайт

Всеки втори потребител клика на 5те първи резултати в Google когато търси нещо по ключови думи. Ако сайта Ви не е там, бизнесът Ви ще губи приходи, клиенти и поръчки. Чрез SEO оптимизация ние ще привлечем повече посетители от органичните резултати на SERP-а и ще подобрим всички параметри на сайта увеличавайки неговия авторитет, качество и полезност.

Какво означава SEO оптимизация на сайтове?

seo optimizacia

SEO (Search Engine Optimization) е сбор от много дейности които SEO експертите употребяват за да подобрят онлайн видимостта на сайта Ви и да го позиционират на първа страница в органичните резултати на Google за определени ключови думи.

Оптимизацията за търсачки е подходът със най-добра възвръщаемост на инвестицията който ще класира Вашият уеб сайт в челните резултати на търсачката за да бъде той лесно откриваем на хората които търсят Вашите стоки или услуги.

Ние предлагаме качествени SEO услуги на абонаментен принцип имайки над 10 годишен опит в Интернет маркетинга, изграждането на уеб сайтове и оптимизирането им за търсачките. Ако имате онлайн магазин който продава в Гърция и търсите гръцка фирма която се занимава професионално със “προώθηση ιστοσελίδωνProblogger.gr е Вашият доверен партньор който ще увеличи посещаемостта и приходите Ви.

Как се прави правилно SEO оптимизация за търсачки?

 • Анализ на търсения (Keyword research)

Първоначален одит на нишата, конкуренцията и потребителското поведение. Открийте таргетирани клиенти с подходящи ключови думи които търсят да купят Вашите стоки и услуги. При правилен анализ от SEO специалисти Вие ще получите цялостна и проверена информация за какво търсят хората и какви резултати излизат по ключовите думи по които искате да оптимизирате.

За всеки бизнес сайт е важно привличането и увеличаването на таргетиран трафик от потребители които търсят да купят конкретните неща които продавате. Многото посетители които само разглеждат или случайно попадат в сайта Ви без да купуват не са от полза за бизнеса, и трябва да се анализира поведението им за да се подобри това което липсва на сайта.

 • Оптимизация на кода на сайта (On-site SEO)

Втората стъпка е оптимизация на кода и съдържанието на уеб сайта. Като се започне от качественият хостинг, от CMS-a, обикновено WordPress, настройки на тема, на плъгини, семантика на съдържанието, бързина, responsive дизайн, дублирано съдържание и още сто неща за които ще научите след подробен SEO анализ на сайта.

 • Външна оптимизация (Off-site SEO) (Link building)

Външната оптимизация за 2019г. е най-скъпият ресурс от всички услуги SEO, и с всяка следваща година цената и ще расте поради увеличаването на трудността на откриване на релевантни, авторитетни и качествени линкове. Нашите линк билдъри имат необходимия опит, авторитет и ресурси за да открият онези линкове които ще помогнат на сайта Ви да се класира в топ резултатите на Google. Екипът ни работи само с позволени от търсачките техники, с ръчни методи без използването на софтуер който ще навреди на сайта и ще докара ръчни наказания от Google.

SEO консултанти които изграждат репутация на сайтовете

 • Анализ на конкуренцията Ви

Няма как да победиш конкуренцията ако не я познаваш задоволително добре.

Дръж приятелите си близко, а конкурентите си още по близко.

Кои са конкурентите Ви:

 1. Глобални
 2. Локални
 3. Сравняване на посещаемост
 4. Количество на страници в Google индекса
 5. Анализ на семантиката
 6. Анализ на важните показатели на сайта
 7. Сравняване на съдържанието
 8. Анализ на конкретните специфики на бизнеса
 9. Анализ на пазара
 10. Анализ на факторите които носят приходи

Защо ние предлагаме цялостна SEO оптимизация?

С изработката на един сайт се поставя началото на работата. Тя ще продължава докато сайта съществува. Постепенно, но постоянно трябва да се работи по сайта със добавяне на полезно съдържание, със подобряване на потребителското изживяване, със подобрение на on-page и off-page оптимизацията на сайта за да може той да се позиционира за повече ключови фрази и думи които привличат посетители от органичните резултати на търсачките. SEO специалистите от екипа ще работят неуморно за подобряването на стотици параметри по сайта за да може той да генерира повече приходи за бизнеса. Затова тази работа е нескончаема и скъпо струваща и се предлага на абонаментна база. Първите резултати идват обикновено след втория месец но по-добрите ще се появят след първата година когато сайта е натрупал авторитет, съдържание и линкове и е сред лидерите в нишата си.

Колко струва SEO-то на един уеб сайт?

Цената е първото нещо което пита всеки клиент дошъл в офиса за да търси оптимизация на неговия сайт. И тя може да се определи след детайлен анализ на всички горепосочени параметри. Успехът за SEO услуги зависи от четири неща:

 1. Ниша
 2. Конкуренти
 3. Ваши цели
 4. Бюджет

Ако трябва да определя цена бих казал “Скъпо” защото работиш една година, всеки ден, подобрявайки стотици направления по даден сайт за да можеш да го докараш на това ниво на което да привлича и продава на клиенти.

Не работим на всяка цена

Има ниши в които отказваме да работим с клиенти, има клиенти на които отказваме работа заради лоша история или забавяне на плащания. Не търсим бързи резултати или наказания. Не работим на всяка цена. Избираме внимателно клиентите си и битките които ще водим за да се гордеем с резултатите. Стремим да обучаваме клиентите си и да работим дългосрочно с такива с които имаме взаимно доверие (win-win & long-term). След 20 години в бизнеса имаме лукса да си позволим да работим с клиенти с които работата е удоволствие. За нас, SEO оптимизацията е предизвикателство  да учим как работят алгоритмите на Google, и как се оформя SERP-а, за да имаме възможността да повлияем и да позиционираме сайтовете по които работим от години на челни места. Стремим се да работим по SERM (search engine reputation management) изграждайки Вашият бранд в Интернет и поддържайки го с години.

Готови ли сте да работите с нас?