SEO стратегии

Стратегии и личен опит за по-добро позициониране на сайтове в Google

В този блог съм документирал личното си мнение и опит, базирано на редица успешни и неуспешни тестове със мои сайтове през последните 10 години, опитвайки се да разбера как търсачката Google обхожда, намира и индексира сайтовете, класирайки ги по много сложен алгоритъм който се усъвършенства и променя постоянно. Научих какво е SEO, линк билдинг, копирайтинг, технически анализ на сайт, и ги прилагам в моята работа по лични и клиентски проекти с цел взаимна печалба.

Знам какво работи. Вие също можете да научите, ако четете.

Кой е Пано Кондоянис?

Пано Кондоянис - SEO консултант

Казвам се Пано Кондоянис и работя от 2009г. по мои и клиентски сайтове подобрявайки видимостта им в Google. Предлагам професионални услуги по изработка и SEO оптимизация на бизнес сайтове и онлайн магазини, за българския и гръцки пазар. Повече за мен може да прочетете тук, а от контакти можете да изпратите Вашето запитване. Следя email-а си и отговарям на въпроси от 10.00 до 17.00, всеки работен ден.

Ръководства за SEO оптимизация на сайтове

Четири принципа на оптимизация на сайт за напреднали (Advanced SEO) Преди да приложим SEO техники за напреднали ние трябва да сме преминали през утъпкания път и да сме създали основата която ще надграждаме.
Какво да избера сайт или фейсбук страница и защо? Ако имам бизнес сайт и искам да продавам стоки и услуги кой маркетингов канал е по-добър да избера? Сайт или фейсбук страница?
Увод в SEO Какво означава терминът SEO и как това може да помогне на моя бизнес? Ако инвестирам 1000 лв каква ще е възвръщаемостта и след колко време? Има ли някакви гаранции?
Нормален работен ден на един SEO pro Как протича един нормален работен ден на един SEO консултант. Ако искаш да се развиваш в тази професия е добре да се информираш за предимствата и недостатъците и, преди да решиш.
Какво работи SEO оптимизатора? Какво прави по цял ден един SEO специалист, одити и анализи на инструменти за да открие проблемите на даден сайт които да отстрани и да помогне на търсачката да “хареса” сайта.
6 въпроси при избор на SEO фирма Кои са въпросите които трябва да зададем при избор на SEO фирма на която да възложим нашият бизнес сайт. Има ли подводни камъни и какво трябва да знаем преди да седнем на масата за преговори.
Бизнесмен пита google как сайта му да се класира на първа страница? Бизнеси и предприемачи всякакви но целта им една. Сайта им да се класира на първо място в органичните резултати за възможно повече избрани ключови думи. Мисия невъзможна или мираж? Дали конкретния сайт заслужава да е лидера в класациите, или бюджета определя?
Би ли вярвал в Google за SEO съвети? Препоръките на Google не са SEO препоръки, търсачката има изгода да продава реклами и всичките и усилия по усъвършенстването на алгоритъма и са насочени в тази посока.
Историята на една инвестиция в една малка балканска страна Безплатен финансов и житейски урок относно комбинацията глупост + алчност и загубата на парите ти. Безплатно е само сиренцето в капана.
За какво ти е сайт? Въпрос който отваря или приключва разговора и предопределя последваща среща. От отговора преценявам дали има смисъл да продължим.
SEO-то може ли да те изкара на първо място в google? Да, може, но при определени условия, упорита работа и бюджет за купуване на линкове.