Стартирай бизнеса си онлайн безплатно с нова платформа за електронна търговия

mastercard-i-mypos-online-magazin

Да продаваш онлайн вече е задължително. Потребителите се обърнаха към удобствата на онлайн пазаруването още преди пандемията, а COVID-19 задълбочи тази тенденция.

Като собственик на бизнес, вероятно разбираш, че позиционирането на твоите стоки и услуги онлайн може да увеличи продажбите ти. И преди да си помислиш, че това е твърде сложно и скъпо, разгледай новата безплатна платформа за електронна търговия myPOS Online, която предлага множество полезни функции.

myPOS Online се грижи за всичко: хостинг, програмиране, дизайн, приемане на плащания и дори опции за доставка. Не е нужно да се притесняваш и да мислиш за сложни интеграции ако нямаш технически познания.

Най-хубавото е, че плащаш единствено малка такса за транзакция, когато направиш продажба. Останалото е безплатно. Но това не е всичко: Сега имаш шанс не само да увеличиш продажбите си, но и да спечелиш gift карта от Mastercard, заредена с 200 лева. Единственото условие е да създадеш своя myPOS онлайн магазин до 31 януари 2022 г. Това става само с няколко лесни стъпки.

mypos-mastercard-online-magazin

Създай своя онлайн магазин сега с myPOS Online

Стъпка 1: Създай своя Интернет магазин

За начало трябва да предоставиш няколко детайла, като бизнес дейност и телефонен номер, на който клиентите могат да се свържат с теб. Разбира се, ще трябва да избереш име на магазина си и на домейна, но не е нужно да притежаваш домейн – myPOS Online ще се погрижи за това. След като прегледаш всички подробности и общи условия, твоят онлайн магазин може да стартира.

Стъпка 2: Персонализирай настройките за търговия – като валута, език и методи на плащане

Нужно е да избереш основна валута и език за магазина си. Сега е моментът да персонализираш настройките за поръчки, което включва как се визуализират статусите на поръчките и продуктите, които не са в наличност.

Тук също можеш да промениш опциите за доставка и регион – избери дали искаш да продаваш на локално или международно ниво. Вземането на поръчка от офис също е опция за твоите клиенти, така че можеш да им предложиш гъвкавост. В допълнение, можеш дори да избереш детайли като време за получаване.

Последната стъпка в този раздел е да избереш какви плащания приемаш – например, онлайн плащания или наложен платеж. След като направиш това, можеш да преминеш към най-забавната част.

Стъпка 3: Създай визия, която най-добре изразява твоя бранд

С myPOS Online можеш да откроиш своя магазин и да персонализираш цветове, шрифтове, стилове на бутоните и други. Добави лого, favicon, заглавно изображение и промени футъра, като добавиш икони на профилите ти в социалните медии. Можеш също да се възползваш от лентата за известия, която ти позволява да комуникираш бързо при нужда.

Виж: Оптимизация на сайт за локално търсене

mypos-online-magazin

Стъпка 4: Добави продукти и услуги

Можеш лесно да добавиш продуктите си и да акцентираш върху промоции или бестселъри в отделен раздел на онлайн магазина си. Персонализирай описанието на продуктите си и сортирай по категории – възможностите са много!

Стъпка 5: Изпълни законовите изисквания и започни да продаваш онлайн

myPOS Online ти помага с всички документи, които трябва да имаш преди да започнеш да продаваш онлайн. Не е нужно да се притесняваш за GDPR и политика за поверителност. Ако нямаш време да създадеш нужните документи сам, платформата ще ги генерира, използвайки данните, които вече си предоставил. След като всички правни документи са налице, твоят магазин е настроен и готов за действие.

Но това не е всичко. С myPOS Online клиентите ти ще имат свой собствен акаунт, за да преглеждат данните за доставка, да проследяват поръчките си и да актуализират други лични данни. Така че платформата предоставя не само удобства за теб, но и приятно пазаруване за тях.

Както виждаш, създаването на модерен онлайн магазин е лесно. Не е изненада, че на myPOS се доверяват повече от 150 000 бизнеса в цяла Европа, така че опитай и ти. Всичко, което трябва да направиш е да се регистрираш безплатно като myPOS търговец. След това избираш myPOS Online в бизнес профила си, качваш продуктите си и използваш всички инструменти и функции, за да развиеш бизнеса си и да си крачка пред конкуренцията.

8 thoughts on “Стартирай бизнеса си онлайн безплатно с нова платформа за електронна търговия

 1. Мнения за myPos? Препоръчайте ми пос терминал за онлайн магазин и отделен за продажби на място в реален обект.

 2. Здравейте Ивелина! Използвам услугите на myPOS за своя зоо магазин от околко една година и съм страшно доволен. Лично аз, използвам myPOS Combo.

  Компанията предлага не само пос терминали, но и собствена сметка, в която парите постъпват веднага, което е огромен плюс за собствениците на малък бизнес.

  Наскоро забелязах, че имат намаления за Черния петък, та реших да се възползвам. Препоръчвам ги!

 3. Добре работи. Единствено съпорта е много бавен и муден.
  Няколко пъти ни се налага да връщаме сума на клиент и това ни е отнемало месец, няколко мейла и телефонни разговора.

 4. Как стоят нещата със затварянето на акаунта? Чувал съм оплаквания от клиенти че всички финтех компании могат да ти закрият акаунта по всяко време без предупреждения, без обяснения и без обратна връзка? Кога се случва това? И какво става с парите които са в сметката?

 5. Как е по-добре, картовите плащания да минават директно през обслужващата ви банка или през посредници като MyPos, Braintree и Stripe. Какви са предимствата и недостатъците на двете?

 6. Севи, ако клиентите са в България бих предпочел банката. Ако са от чужбина решенията са няколко Braintree, Stripe или други. Помислете и върху отговорността да получавате и съхранявате картови данни на клиенти. Ако можете да го избегнете е по-добре.

 7. Петре, ситуацията със всички FinTech компании е с няколко неизвестни. Половината от клиентите им се оплакват за проблеми, останалите им хвалят предимствата. Моето мнение е че не бих сложил в никоя финтех компания сума пари които не мога да прежаля ако загубя. Продължавам да ползвам класическите банкови сметки и с малки суми тествам останалите, като имам наум че днес е така, но утре може да е различно.

 8. Получих си картата Револют в Америка където в момента живея. Внесох $20. След два месеца ми я закриха, както и акаунта ми без никакви обяснения. Парите останаха при тях. На моето запитване, отговориха че не дават обяснения за закриване на картата ми. Какво означава това според вас? Бясна съм, не за парите, слава богу съвсем дребна сума, но така да се закрива карта и акаунт без обяснения е направо безумие. Никога не използвайте Revolut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *