Въпросът е – “Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”

Въпросът е ясен- “Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”

“Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?” попита Мечо Пух и си отговори сам защото Ейсър за най-яките лаптопи в света. Ще купя Acer от www.Notebook.bg защото са по-евтини, по-здрави и се развалят по-рядко от конкурентните им продукти.

Нотбук.бг е спонсора на SEO състезанието което има няколко цели:

 • Да увеличи продажбите на Тайванската марка Acer, която е четвъртия в света производител на таблети и лаптопи.
 • Да увеличи оборота на продуктите Ейсър в online shop-а www.notebook.bg.
 • Да наложи brand-а www.notebook.bg в България, като един от най-разпознаваемите когато става дума за таблети, смартфони и лаптопи.
 • Да рекламира цялата си дейност в областта на компютрите (лаптопи, таблети, смартфони).
 • Да покаже кой е най-добрият SEO оптимизатор в България, давайки му престиж.

Как ще постигне избраните цели?

Notebook продава компютри повече от 10 години и е един от основните му играчи. Фирмата е базирана в гр. София и разполага със собствен сервиз, което и дава преимущество спряму конкурентите и защото има затворен кръг в който може да контролира даден продукт от щанда на магазина, до ръцете на клиента, и в сервиза да отстранява евентуални дефекти.

За да продадеш повече, трябва да се целиш в душата, логиката, и печалбата на клиента.

Защо мисля да си купя един Ейсър?

Защото лаптопите с марка Acer са по-евтини за същите параметри от конкуренцията си.

Защо бих го купил от notebook.bg?

 • Защото са доказали надеждността си с 10-годишното си присъствие на пазара.
 • Цените има са винаги актуални с конкуренцията.
 • Разполагат с качесвена собствена сервизна база в София.
 • Извършват доставка на адрес.

Коя е тази фирма Acer?

acer-stan-shihAcer е един Тайвански гигант в компютърната индустрия с история повече от тридесет години. Продукти на марката Acer ще намерите навсякъде по света. Acer е една от най-големите фирми производители на хардуер в Азия, а в областта на IT технологиите е четвъртата по големина.

Историята на компанията започва през 1976 г. когато основателя му Стан Шин открил една малка фирма с 10 души персонал и име Multitech. В началото тя се занимавала с производство на полупроводникови изделия, като постепенно навлязла в областта на производството на таблети, лаптопи и смартфони.

За 2013г. Acer показа ръст от продажбите на таблети Андроид 346,3%. Това е най-големия ръст от всички производители на таблети в света.

Коя е тази фирма notebook.bg?

Фирмата е от 2001г. на пазара на компютри в България като постоянно подобрява обслужването на клиентите си. За това е създала програмата 7 дни, която е гаранция за Вашето спокойствие.

 • 7 дни за отремонтиране на дефект

Ако купите продукт от нас и той е дефектен, сервиза ни ще отстрани дефектаа в срок от 7 дена, и ако не се справим в този срок, тогава ще Ви продоставим оборотен аналог до връщането на Вашия отремонтиран продукт.

 • 7 дена гаранция за най-ниската цена

Фирмата дава гаранция че цената на продукта който харесахте ще остане без промяна за 7 дена.

 • 7 дена срок за връщане

Клиента има право за първите 7 дена от купуването на продукта, при положение че не остане доволен от него да го върне в магазина, Ние ще му върнем парите без въпроси.

 • 24 часа поддръжка по телефон 7 дена в седмицата

На нашия телефон може да се обадате по всяко време и за всякакъв проблем свързан със купения от нас продукт.

 • Доставка за 7 часа

За гр. София гарантираме доставка за 7 часа, през работното време.

 • 7 начина за да платите

При нас може да купите всички продукти и да платите със 7 метода за плащане. Удобно, бързо и комфортно.

 • 7 лв застраховка

Застраховаме, при желание на клиента всички продукти срещу кражба за 7 лв. Така той е спокоен че при кражба или друга щета застрахователя ще му възстанови парите.

“Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”

Отговорът на този въпрос се търси от повече от 200 Български SEO оптимизатори които за 6 месеца са произвели огромно кличество уникално и полезно съдържание за Ейсър и спонсора. Наградата на победителя освен 5000 лв, които не са за пренебрегване е и признанието на SEO общността на победителя като най-добър в този занаят. Моят отговор на най-горещия въпрос за 2013г. е “Защото доволния клиент от цената на продукта, обслужването в магазина и личното отношение към него води още клиенти там.”

“Клиента е най-важния ни посетител. Той не е зависим от нас – но ние зависим от неговите желания. Той не ни прекъсва работата – той е целта и. Клиента не е натрапник който ще навреди на бизнеса ни, той е най-съществената част от него. Не забравяй никога че без клиенти, няма бизнес.”

– Пано Кондоянис

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *